News Flash:

Pandispan cu visine si brandy

22 Noiembrie 2013
2019 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

240ml lapte
1 lingurita praf de copt
sare
1 ou
220g unt
3 linguri brandy
1 lingurita extract de vanilie
250g+3 linguri faina
900g visine fara samburi (proaspete sau congelate)

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C si tavaleste visinele prin 25g faina. Unge o tava 30x40cm si tapeteaza-o cu faina. Bate untul cu zaharul, brandy-ul si vanilia. Adauga oul si incorporeaza-l. Amesteca 225g faina cu praful de copt, un praf de sare si cu mixerul pornit la viteza mica adauga-le in amestecul cu ou, in trei etape. Toarna aluatul in tava pregatita si presara visinele deasupra lui. Coace prajitura timp de 40-45 de minute si lasa-o sa se raceasca o jumatate de ora inainte sa o tai.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1684 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023598 (s)