News Flash:

Pandispan cu visine

31 Ianuarie 2012
3889 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6549 RON (+0.0008)
USD: 4.0128 RON (+0.0096)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Pandispan cu visine
Ingrediente:

4 oua
15 linguri cu varf faina
12 linguri zahar
9 linguri ulei
15 linguri lapte caldut
1 plic praf de copt
aproximativ 700-800 g visine fara samburi
mirodenii

Mod de preparare:

Mixati ouale impreuna cu mirodeniile si zaharul pana se obtine o crema groasa, alba si stralucitoare, astfel veti sti ca s-a topit zaharul, apoi se adauga treptat uleiul, lapte putin cate putin, iar la sfarsit, se incorporeaza faina cernuta impreuna cu 1 plic praf de copt. Se va obtine un aluat pufos si aerat,cu o consistenta un pic mai groasa decat cea a aluatului de clatite.
Turnati compozitia intr-o tava mare de aragaz captusita, inclusiv peretii, cu hartie de copt. Asezati uniform deasupra aluatului, visinele putin scurse. Se da la cuptorul bine incins, cu 15 min inainte de a introduce tava, pentru 35-40 min sau pana ce trece testul cu scobitoarea si este frumos rumenita.
Se serveste dupa preferinta, pudrata cu zahar pudra sau simpla.
Pandispan cu visine pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua faina zahar ulei lapte visine mirodenii crema tava zahar pudra
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9419 viz    0 com
2752 viz    0 com
1252 viz    0 com
1480 viz    0 com
1264 viz    0 com
3255 viz    0 com
1488 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1866 (s) | 34 queries | Mysql time :0.034464 (s)