News Flash:

Pandispan cu visine

31 Ianuarie 2012
3961 Vizualizari | 0 Comentarii
Pandispan cu visine
Ingrediente:

4 oua
15 linguri cu varf faina
12 linguri zahar
9 linguri ulei
15 linguri lapte caldut
1 plic praf de copt
aproximativ 700-800 g visine fara samburi
mirodenii

Mod de preparare:

Mixati ouale impreuna cu mirodeniile si zaharul pana se obtine o crema groasa, alba si stralucitoare, astfel veti sti ca s-a topit zaharul, apoi se adauga treptat uleiul, lapte putin cate putin, iar la sfarsit, se incorporeaza faina cernuta impreuna cu 1 plic praf de copt. Se va obtine un aluat pufos si aerat,cu o consistenta un pic mai groasa decat cea a aluatului de clatite.
Turnati compozitia intr-o tava mare de aragaz captusita, inclusiv peretii, cu hartie de copt. Asezati uniform deasupra aluatului, visinele putin scurse. Se da la cuptorul bine incins, cu 15 min inainte de a introduce tava, pentru 35-40 min sau pana ce trece testul cu scobitoarea si este frumos rumenita.
Se serveste dupa preferinta, pudrata cu zahar pudra sau simpla.
Pandispan cu visine pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua faina zahar ulei lapte visine mirodenii crema tava zahar pudra
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

9567 viz    0 com
2819 viz    0 com
1295 viz    0 com
1539 viz    0 com
1319 viz    0 com
3352 viz    0 com
1532 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2170 (s) | 34 queries | Mysql time :0.035782 (s)