News Flash:

Pandispan cu visine

26 Ianuarie 2012
2063 Vizualizari | 0 Comentarii
Pandispan cu visine
Ingrediente:

4 oua
15 linguri cu varf faina
12 linguri zahar
9 linguri ulei
15 linguri lapte caldut
1 plic praf de copt
aproximativ 700-800 g visine fara samburi
mirodenii

Mod de preparare:

Mixati ouale impreuna cu mirodeniile si zaharul pana se obtine o crema groasa, alba si stralucitoare,astfel veti sti ca s-a topit zaharul,apoi se adauga treptat uleiul, lapte putin cate putin, iar la sfarsit, se incorporeaza faina cernuta impreuna cu 1 plic praf de copt. Se va obtine un aluat pufos si aerat,cu o consistenta un pic mai groasa decat cea a aluatului de clatite. Turnati compozitia intr-o tava mare de aragaz captusita, inclusiv peretii, cu hartie de copt. Asezati uniform deasupra aluatului, visinele putin scurse.
Se da la cuptorul bine incins, cu 15 min inainte de a introduce tava, pentru 35-40 min sau pana ce trece testul cu scobitoarea si este frumos rumenita. Se serveste dupa preferinta, pudrata cu zahar pudra sau simpla, va iesi o prajitura extraordinar de pufoasa.
Pandispan cu visine pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua faina zahar ulei lapte mirodenii
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2014 viz    0 com
2350 viz    0 com
2661 viz    0 com
1814 viz    0 com
2006 viz    0 com
2146 viz    0 com
1966 viz    0 com
952 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013729 (s)