News Flash:

Pandispan cu gem de capsuni

12 Februarie 2014
3143 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

400 g pandispan
60 g smantana
230 g crema de branza
140 g gem de capsuni
230 g capsuni, decojite si taiate
2 lingurite extract de vanilie

Mod de preparare:

Mai intai, trebuie sa tai pandispanul in bucati mai mici. Decupeaza trei inimi cu ajutorul unei forme de prajituri specifice, dupa care taie inimioarele din pandispan in jumatate, pe orizontala, folosindu-te de un cutit foarte bine ascutit.

Cu ajutorul unui mixer, bate crema de branza bine, apoi adauga smantana si vanilia. Cand compozitia s-a ingrosat, toarn-o in mod egal pe baza bucatilor de pandispan. Deasupra asaza feliile de capsuni. Incalzeste gemul la cuptorul cu microunde si toarna-l peste capsuni. Asaza celelalte felii de pandispan deasupra.
Serveste mini pandispanul cu capsuni in forma de inima pudrat cu zahar vanilat.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pandispan pandispan capsuni retete desert retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1457 viz    0 com
1927 viz    0 com
1088 viz    0 com
1484 viz    0 com
1587 viz    0 com
1553 viz    0 com
2962 viz    0 com
1154 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1614 (s) | 23 queries | Mysql time :0.022792 (s)