News Flash:

Pandispan cu fructe si frisca

31 Octombrie 2011
3418 Vizualizari | 0 Comentarii
Pandispan cu fructe si frisca
Ingrediente: 500 g pandispan 4 cani mix fructe proaspete (piersici, mure, capsuni, zmeura) taiate 700 ml crema de vanilie frisca gem de caise Mod de preparare: Pandispanul se taie in doua si se unge la mijloc cu gem de caise. Dupa aceea se taie in cuburi. Intr-o forma de sticla transparenta se asaza jumatate din pandispan, apoi jumatate din crema si jumatate din fructe. Se repeta procedeul. Se orneaza apoi cu un strat de frisca si se da la frigider pana la servire. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

alcool paste spirale banana cafea visinata cirese gheata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1850 viz    0 com
1288 viz    0 com
1676 viz    0 com
1257 viz    0 com
2502 viz    0 com
1047 viz    0 com
1198 viz    0 com
2940 viz    0 com
1230 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019793 (s)