News Flash:

Pandispan cu crema de iaurt

27 Ianuarie 2012
3589 Vizualizari | 0 Comentarii
Pandispan cu crema de iaurt
Ingrediente:

8 oua
8 linguri de zahar
8 linguri de faina
2 linguri de cacao
1 varf de cutit cu sare

Mod de preparare:

Separam albusurile si galbenusurile, albusurile se bat spuma tare impreuna cu sarea. Separat, frecam galbenusurile cu zaharul .Punem apoi crema de galbenusuri peste spuma de albusuri, impreuna cu faina si cacao;amestecam bine cu o lingura de lemn pt a incorpora compozitia,nu se folosim praf de copt,pentru ca nu vrem ca blatul sa se umfle foarte mult,astfel prajitura va iesi foarte eleganta.Se toarna compozitia intr-o tava obisnuita de prajitura,nici prea mare,nici prea mica,se tine in cuptorul preincins timp de 30-35 min.Se lasa la racit.

Ingrediente pentru crema:


un l de iaurt simplu
2 plicuri de gelatina
coaja de lamaie
esenta de lamaie
un pliculet de finesse cu aroma de lamaie
150 gr zahar (sau dupa gust)
 
Mixam iaurtul, zaharul, aromele, pana cand obtinem o crema omogena. Preparam gelatina dupa instructiunile de pe pachet si o turnam in crema. Dupa ce scoatem blatul de la cuptor, il lasam la racit pe un gratar. Dupa ce s-a racit il punem inapoi in tava, turnam crema peste si lasam la racit in frigider, cel putin 2 ore.
Pandispan cu crema de iaurt pregatit de Craita.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

zahar faina cacao sare iaurt simplu gelatina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

5242 viz    0 com
1163 viz    0 com
2392 viz    0 com
2065 viz    0 com
2014 viz    0 com
2350 viz    0 com
2661 viz    0 com
1815 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013191 (s)