News Flash:

Pandispan cu capsuni si vanilie

26 Mai 2014
1269 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

800 g capsuni
200 g miere
60 ml otet balsamic
60 ml+2 linguri lichior de zmeura
1 lingurita extract vanilie
100 g faina
1 lingurita extract migdale
1/2 lingurita sare
12 albusuri
250 g zahar fin
1 lingurita suc de lamaie

Mod de preparare:


Incinge cuptorul la 180C. Bate albusurile cu sucul de lamaie pana cand obtii o spuma. Apoi, adauga treptat zaharul, un praf de sare, 2 linguri lichior de zmeura, extractul de vanilie si extractul de migdale. Bate la viteza mare pana cand obtii o spuma tare.

Incorporeaza faina si pune aluatul intr-o tava de prajitura rotunda si inalta. Coace prajitura timp de 35-40 minute. Intre timp, feliaza capsunile si pune-le intr-un bol. Adauga otetul balsamic, 60ml lichior de zmeura, mierea si un praf de sare. Amesteca si lasa deoparte. Cand prajitura este gata,  lasa-o sa se raceasca in tava.
Serveste felii de pandispan pufos cu capsunile marinate in otet balsamic.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete pandispan pandispan capsuni compozitie pandispan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2609 viz    0 com
1782 viz    0 com
1487 viz    0 com
1377 viz    0 com
910 viz    0 com
1200 viz    0 com
1370 viz    0 com
3550 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1688 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022712 (s)