News Flash:

Pandispan cu branza

7 Noiembrie 2011
1934 Vizualizari | 0 Comentarii
Pandispan cu branza
Ingrediente: branza de vaci 10 oua coaja rasa de lamaie 1 varf de cutit de sare esenta de vanilie 10 linguri de faina 10 linguri de zahar zahar vanilat zahar pudra 2 linguri de ulei Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Peste ele se adauga galbenusurile, apoi faina, in ploaie, sarea, esenta de vanilie. Branza de vaci se amesteca cu coaja de lamaie si zaharul vanilat. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune un strat de compozitie, apoi branza si la final se adauga restul de compozitie. Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 40 de minute. Se scoate din tava, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilat oua faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2410 viz    0 com
1156 viz    0 com
4066 viz    0 com
3476 viz    0 com
1886 viz    0 com
1344 viz    0 com
1850 viz    0 com
1289 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1412 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015373 (s)