News Flash:

Pandispan cu branza

7 Noiembrie 2011
1868 Vizualizari | 0 Comentarii
Pandispan cu branza
Ingrediente: branza de vaci 10 oua coaja rasa de lamaie 1 varf de cutit de sare esenta de vanilie 10 linguri de faina 10 linguri de zahar zahar vanilat zahar pudra 2 linguri de ulei Mod de preparare: Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma impreuna cu zaharul. Peste ele se adauga galbenusurile, apoi faina, in ploaie, sarea, esenta de vanilie. Branza de vaci se amesteca cu coaja de lamaie si zaharul vanilat. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune un strat de compozitie, apoi branza si la final se adauga restul de compozitie. Se da tava la cuptor, la foc potrivit, pentru circa 40 de minute. Se scoate din tava, se lasa sa se raceasca, apoi se taie felii. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

zahar vanilat oua faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2327 viz    0 com
1115 viz    0 com
3991 viz    0 com
3419 viz    0 com
1850 viz    0 com
1288 viz    0 com
1684 viz    0 com
1259 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1916 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016944 (s)