News Flash:

Pancakes pufoase

3 Septembrie 2012
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ou
160 g faina
50 g iaurt
30 g zahar
un praf de sare
60 ml lapte
putin unt
10 g praf de copt

Mod de preparare:
 
Faina se cerne impreuna cu praful de copt. Se adauga zaharul si sarea. Oul se bate, se adauga laptele, iaurtul si se amesteca bine. Totul se toarne peste ingredientele uscate si se amesteca usor. Se infierbanta, pe foc mic, o tigaie. Se pune cam 1 lingurita de unt in tigaie si se intinde pe toata suprafata;  se pune 1/4 (sau 1/2) din compozitie, se acopera tigaia cu un capac si se lasa 3-4 minute sau pana se rumeneste frumos. Se intoarce pe partea cealalta, se mai pune cam 1 lingurita de unt de jur imprejurul pancake-ului, se pune din nou capacul si se lasa din nou 3-4 minute sau pana se rumeneste.
Se serveste cu sos de ciocolata / miere / sirop de artar / zahar pudra / dulceata sau fructe proaspete.
Pancakes pufoase pregatite de Cristina.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare mancare faina iaurt zahar sare lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1636 (s) | 23 queries | Mysql time :0.027626 (s)