News Flash:

Pana acum ai pregatit gresit aluatul pentru placinta! Uite cum sa-l faci ca sa-ti asa perfect!

7 Octombrie 2016
11644 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7569 RON (+0.0427)
USD: 4.1883 RON (+0.0392)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ca sa scoti din cuptor cele mai bune placinte, nu ai nevoie numai de o umplutura dulce si aromata. Dimpotriva, si aluatul trebuie facut ca la carte.

Vrei sa-ti iasa perfect? Atunci asigura-te ca ai toate ingredientele necesare. Procedeaza in felul urmator:
- dizolva drojdia in putina apa calduta;
- amesteca apa cu drojdia cu o lingura de faina si cu 2 lingurite de zahar. Omogenizeaza si lasa deoparte 10-15 minute, pana in momentul in care apar bule la suprafata;
- restul de faina aamesteca-l cu putina sare, intr-un lighean;
- pe parcurs adauga uleiul si ouale;
- la final pune mixul cu drojie. Omogenizeaza;
- dupa ce se formeaza coca, mai pune cateva linguri de faina. Continuta sa framanti;
- in momentul in care aluatul nu ti se mai lipeste de maini, acopera-l cu un prosop curat si lasa-l intr-un loc caldut. E gata cam intr-o ora, timp in care va creste considerbail, chiar isi va dubla volumul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta aluat aluat placinta drojdie aluat
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1843 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021057 (s)