News Flash:

Pana acum ai gatit gresit cartofii. Ca sa se rumeneasca frumos cand ii prajesti, trebuie sa procedezi DOAR ASA

27 Septembrie 2016
17854 Vizualizari | 0 Comentarii
Nu reusesti sa faci niste cartofi prajiti buni, usor crocanti? Se inmoaie de fiecare data?
Uite, de fapt, cum trebuie sa procedezi cand prajesti cartofi prajiti:
1. Pune cartofii taiati in apa rece. Aceasta va scoate amidonul din ei. Daca ii pui in apa calda, nu-i vei putea praji, ci ii vei face doar inabusiti.
Cu cat sunt mai tineri cartofii, cu atat trebuie tinuti mai mult in apa. In general, au nevoie de o ora.

2. Usuca toti cartofii. Scurge-i mai intai de apa, apoi pune-i pe prosoape absorbante de bucatarie. In general cartofii nu se rumenesc din cauza umiditatii.

3. Pune cartofii taiati in ulei incins.

4. Condimentele se pun la final, dupa ce cartofii sunt prajiti in proportie de 90%.

5. Prajeste-i fara sa pui capac pe tigaie.

6. Nu aglomera tigaia. E suficient sa pui cartofi in 2-3 straturi.

Ca sa aiba gust picant, inainte de praji cartofii, rumeneste cativa catei de usturoi in aceeasi tigaie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

cartofi prajiti sfaturi gatit sfaturi culinare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019077 (s)