News Flash:

Pale Crystal

24 Noiembrie 2011
1136 Vizualizari | 0 Comentarii
Pale Crystal
Ingrediente: 2 cl Benedictine 1 cl gin 2 picaturi de Bitter Orange champagne coaja de portocala Mod de preparare: Se mixeaza in paharul de mixare Benedictine, ginul si Bitter Orange cu cuburi de gheata, dupa care se toarna bautura intr-un pahar de sampanie. La final se completeaza cu champagne. Ca decor se foloseste coaja de poortocala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sherry bucataria internationala portocale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1117 viz    0 com
2138 viz    0 com
2405 viz    0 com
1449 viz    0 com
1561 viz    0 com
2066 viz    0 com
1164 viz    0 com
1021 viz    0 com
1140 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1618 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021350 (s)