News Flash:

Pale Crystal

24 Noiembrie 2011
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Pale Crystal
Ingrediente: 2 cl Benedictine 1 cl gin 2 picaturi de Bitter Orange champagne coaja de portocala Mod de preparare: Se mixeaza in paharul de mixare Benedictine, ginul si Bitter Orange cu cuburi de gheata, dupa care se toarna bautura intr-un pahar de sampanie. La final se completeaza cu champagne. Ca decor se foloseste coaja de poortocala.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sherry bucataria internationala portocale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1083 viz    0 com
2089 viz    0 com
2355 viz    0 com
1392 viz    0 com
1502 viz    0 com
2036 viz    0 com
1120 viz    0 com
987 viz    0 com
1110 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022182 (s)