News Flash:

Painica aperitiv

18 Mai 2011
1042 Vizualizari | 0 Comentarii
Painica aperitiv
Ingrediente: branza cabanos Mod de preparare: Aluatul se face exact ca la reteta pentru painica de casa. Dupa ce a crescut aluatul, se intinde o foaie si se presara branza razuita, apoi se pune un cabanos si se ruleaza. Se pot pune diverse umpluturi, iese delicioasa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

oua pane branza sunca presata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

916 viz    0 com
1004 viz    0 com
916 viz    0 com
902 viz    0 com
1067 viz    0 com
989 viz    0 com
1887 viz    0 com
2349 viz    0 com
1848 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010994 (s)