News Flash:

Painica aperitiv

18 Mai 2011
1127 Vizualizari | 0 Comentarii
Painica aperitiv
Ingrediente: branza cabanos Mod de preparare: Aluatul se face exact ca la reteta pentru painica de casa. Dupa ce a crescut aluatul, se intinde o foaie si se presara branza razuita, apoi se pune un cabanos si se ruleaza. Se pot pune diverse umpluturi, iese delicioasa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane branza sunca presata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

967 viz    0 com
1060 viz    0 com
976 viz    0 com
981 viz    0 com
1141 viz    0 com
1059 viz    0 com
1951 viz    0 com
2447 viz    0 com
1925 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019718 (s)