News Flash:

Painica aperitiv

18 Mai 2011
1162 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6605 RON (+0.0077)
USD: 4.1120 RON (+0.0247)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Painica aperitiv
Ingrediente: branza cabanos Mod de preparare: Aluatul se face exact ca la reteta pentru painica de casa. Dupa ce a crescut aluatul, se intinde o foaie si se presara branza razuita, apoi se pune un cabanos si se ruleaza. Se pot pune diverse umpluturi, iese delicioasa.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

oua pane branza sunca presata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

984 viz    0 com
1091 viz    0 com
1011 viz    0 com
1044 viz    0 com
1166 viz    0 com
1097 viz    0 com
1982 viz    0 com
2492 viz    0 com
1971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1579 (s) | 34 queries | Mysql time :0.033101 (s)