News Flash:

Paine umpluta - o reteta cu sos si mozzarella

4 Iulie 2016
3174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 pachet de unt topit
1 lingura mix italian de condimente
1 franzela
450 gr mozzarella data pe razatoare
450 gr felii de salam pepperoni
sos marinara sau pentru sos pentru pizza

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius.
2. Mixeaza untul cu condimentele italiene. Lasa deoparte.
3. Taie franzela atat pe lungime, cat si pe latime, dar nu de tot. Ai grija ca cutitul sa nu patrunda in coaja.
4. Toarna mixul cu unt peste paine. Ai grija sa patrunda cat mai mult in ea.
5. Acopera apoi cu branza si baga in paine si bucatele de salam.
6. La final baga tava in cuptor pentru 20 de minute sau pana cand branza s-a topit de tot.
Serveste cu sos marinara sau pentru pizza.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine umpluta reteta paine paine branza paine mozzarella
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1747 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021580 (s)