News Flash:

Paine umpluta cu mozzarella si ricotta

14 Octombrie 2014
1646 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

75g ricotta
130g mozzarella rasa
1 paine
piper
sare
2 linguri ulei de masline
450 g rosii cherry
patrunjel tocat

Mod de preparare:

Pregateste mai intai rosiile coapte. Incinge cuptorul la 190 grade C. Taie rosiile in jumatati si amesteca-le cu uleiul de masline, sare si piper. Pune-le la copt, timp de 25-30 minute, pana cand se inmoaie. Lasa-le sa se raceasca putin. Intre timp, coboara  temperatura la 180C.

Taie painea si pe orizonatala, si pe verticala, avand grija sa nu crestezi si coaja de la baza. Aseaza-o intr-o tava, pe hartie de copt. Pastreaza un sfert din mozzarella, iar restul aseaza-o in cresaturile formate in paine impreuna cu rosiile coapte (din care pasteazi un pumn pentru mai tarziu).

Presara restul de mozzarella si coace painea timp de 8-10 minute. Intinde ricotta pe suprafata ei si aseaza deasupra ei rosiile pastrate. Serveste fierbinte.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine umpluta retete paine aluat paine paine mozzarella retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016501 (s)