News Flash:

Paine umpluta cu cascaval si salam

1 Iunie 2016
13163 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6665 RON (-0.0021)
USD: 4.0058 RON (+0.0032)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

1 franzela (poti cumpara si o paine neagra)
200 gr salam
250 gr cascaval
100 gr bacon (optional)
20 gr unt

Mod de preparare:

1. Feliaza painea, dar nu de tot (cutitul nu trebuie sa patrunda in coaja de paine).
2. Taie painea apoi invers, astfel incat sa obtii mici patrate. La fel, cutitul nu trebuie sa patrunda de tot in paine.
3. Feliaza fin cascavalul. Pastreaza o bucata si da-o pe razatoare.
4. Strecoara bucatele de cascaval si salam intre patratele de paine. Nu uita sa pui si unt. Pune acum si baconul, daca ai.
5. Presara cascavalul ras peste paine.
6. Pune painea intr-o tava de copt si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Cand s-a topit cascavalul, o poti scoate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine umpluta paine cuptor paine cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10198 viz    0 com
2413 viz    0 com
10184 viz    0 com
2439 viz    0 com
3280 viz    0 com
256247 viz    1 com
6657 viz    0 com
1801 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1478 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013976 (s)