News Flash:

Paine umpluta cu cascaval si salam

1 Iunie 2016
10680 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 franzela (poti cumpara si o paine neagra)
200 gr salam
250 gr cascaval
100 gr bacon (optional)
20 gr unt

Mod de preparare:

1. Feliaza painea, dar nu de tot (cutitul nu trebuie sa patrunda in coaja de paine).
2. Taie painea apoi invers, astfel incat sa obtii mici patrate. La fel, cutitul nu trebuie sa patrunda de tot in paine.
3. Feliaza fin cascavalul. Pastreaza o bucata si da-o pe razatoare.
4. Strecoara bucatele de cascaval si salam intre patratele de paine. Nu uita sa pui si unt. Pune acum si baconul, daca ai.
5. Presara cascavalul ras peste paine.
6. Pune painea intr-o tava de copt si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Cand s-a topit cascavalul, o poti scoate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine umpluta paine cuptor paine cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10092 viz    0 com
2350 viz    0 com
10055 viz    0 com
2297 viz    0 com
3098 viz    0 com
255134 viz    1 com
6554 viz    0 com
1676 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1473 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014811 (s)