News Flash:

Paine umpluta cu cascaval si salam

1 Iunie 2016
15332 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 franzela (poti cumpara si o paine neagra)
200 gr salam
250 gr cascaval
100 gr bacon (optional)
20 gr unt

Mod de preparare:

1. Feliaza painea, dar nu de tot (cutitul nu trebuie sa patrunda in coaja de paine).
2. Taie painea apoi invers, astfel incat sa obtii mici patrate. La fel, cutitul nu trebuie sa patrunda de tot in paine.
3. Feliaza fin cascavalul. Pastreaza o bucata si da-o pe razatoare.
4. Strecoara bucatele de cascaval si salam intre patratele de paine. Nu uita sa pui si unt. Pune acum si baconul, daca ai.
5. Presara cascavalul ras peste paine.
6. Pune painea intr-o tava de copt si bag-o in cuptorul incins la 200 de grade Celsius. Cand s-a topit cascavalul, o poti scoate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine umpluta paine cuptor paine cascaval
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

10302 viz    0 com
2508 viz    0 com
10293 viz    0 com
2641 viz    0 com
3432 viz    0 com
257095 viz    1 com
6761 viz    0 com
1882 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1376 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020329 (s)