News Flash:

Paine umpluta cu branza

28 Ianuarie 2015
9686 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 bagheta
cca 60 gr unt
3 linguri ceapa tocata
2-3 usturoi dat pe razatoare
1 lingura mustar Dijon
1 lingurita seminte de mac
3 lingurite de patrunjel tocat
cca 25 ml ulei de masline
340 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Mixeaza untul topit cu ceapa, uleiul de masline, mustarul, usturoiul, patrunjelul si semintele de mac.

Crestea painea in forma de X, astfel incat cutitul sa ajunga pana la crusta de dedesubt. Toarna compozitia pregatita intre crestaturi, presara branza, apoi impacheteaza painea in folie de aluminiu si bag-o in cuptor pentru 15-20 de minute. Scoate-o, indeparteaza folia si pune-o inapoi pe gratar, de data aceasta pentru 10 minute (branza trebuie sa aiba timp sa se topeasca).
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine umpluta paine italiana aluat paine retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1699 viz    0 com
1597 viz    0 com
3044 viz    0 com
2863 viz    1 com
2202 viz    0 com
1056 viz    0 com
1399 viz    0 com
6106 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021549 (s)