News Flash:

Paine umpluta

18 Ianuarie 2012
2060 Vizualizari | 1 Comentarii
Paine umpluta
Ingrediente:

1 franzela
500 g carne tocata vita
1 cana lapte
1 ceapa mica tocata
1 ou batut
3 linguri ketchup
2 linguri ardei gras verde tocat
2 linguri tija de telina tocata
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Se taie o felie la un capat al franzelei. Se scobeste de miez cat mai bine. 2 cani din miez se inmoaie in laptele caldut. Carnea se caleste si se scurge de excesul de grasime. Se adauga legumele si se continua calirea. Carnea se amesteca cu sarea, ketchupul, painea si oul batut. Se umple franzela cu acest amestec. Se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor 1 ½ ore la 180ºC. Se feliaza franzela umpluta si se serveste cu salata.
sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

Citeste si Paine umpluta (2)
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

franzela lapte ceapa ketchup sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1734 viz    0 com
3222 viz    0 com
2703 viz    0 com
2366 viz    0 com
1405 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1905 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019348 (s)