News Flash:

Paine umpluta (2)

24 Mai 2011
1487 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine umpluta2
Ingrediente: 230 g faina alba 15 ml ulei de masline 150 ml apa calduta 1 lingurita zahar 1 lingurita sare 1 lingurita drojdie uscata Pentru umplutura: masline cascaval sunca de pui Mod de preparare: Aluatul se prepara la masina de paine, amestecand mai intai ingredientele lichide, apoi pe cele solide. Se lasa la dospit 1 ora. Aluatul se intinde pe masa unsa cu putin ulei, iar deasupra pe 2/3 din suprafata foii se presara ingredientele pentru umplutura taiate marunt. Se ruleaza, iar ruloul obtinut se pune intr-o tava unsa cu ulei. Se mai lasa la crescut 20 de minute, apoi se da la cuptor la foc mediu, pana se rumeneste. Cand am scos-o din cuptor am uns-o cu putin ulei de masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine placinte masline cascaval gogosar murat
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1967 viz    0 com
1106 viz    0 com
1987 viz    0 com
1026 viz    0 com
1272 viz    0 com
2464 viz    0 com
1135 viz    0 com
1705 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017737 (s)