News Flash:

Paine umpluta

25 Mai 2016
2774 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 painite mici, rotunde
4 felii de sunca
4 oua la temperatura camerei
100 gr branza mozzarella data pe razatoare
1 lingura de patrunjel, proaspat tocat (optional)

Mod de preparare:

1. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
2. Taie cate un capacel din fiecare painita si scoate miezul (pastreaza-l pentru alta reteta).
3. Pune in fiecare painita cate o felie de sunca, apoi sparge cate un ou si acopera cu cate 2 lingurite de mozzarella si putin patrunjel.
4. Pune capacele inapoi peste painite, inveleste-le in folie si baga-le in cuptor pentru 10, pana la 15 minute. Serveste-le imediat.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine umpluta chifla umpluta paine oua
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3590 viz    0 com
259791 viz    1 com
6845 viz    0 com
1965 viz    0 com
29408 viz    0 com
7325 viz    0 com
5319 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1437 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018585 (s)