News Flash:

Paine umpluta

24 Mai 2011
1930 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paine umpluta
Ingrediente: 1 kg faina 500ml apa 150ml ulei de masline 2 lingurite sare 2 lingurite zahar 40g drojdie uscata 200g praz (partea verde) 100g ardei kapia rosu sau gras 100g masline 100g branza telemea 2 linguri rozmarin 1 lingura seminte de mac Mod de preparare: Se dizolva drojdia in apa calduta impreuna cu zaharul, sarea si 100ml ulei, se lasa la dospit 10 min. Turnam deasupra faina cernuta si framantam coca, cam 20 min, dupa care o lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul (cam 1 ora). Intre timp spalam prazul  si-l taiem fideluta. Ardeiul il taiem cubulete. Maslinele le feliem. Branza telemea o maruntim (sau o radem) si o amestecam cu 1lingura rozmarin. Intr-o tigaie punem 1 lingura de ulei si calim cam 5 min prazul (atat cat sa se inmoaie) dupa care-l scoatem intr-un bol si calim ardeiul in acelasi ulei. Ungem doua forme de chec cu lingura de ulei ramasa. Aluatul dospit, il impartim in doua, intindem o foaie si presaram pe rand  cate jumatate din umpluturile pregatite, dupa care rulam si punem painicile in formele pregatite si le lasam inca 30 min la dospit. Ungem cu putin ulei de porumb deasupra si presaram pe una mac si pe cealalta rozmarin. Le coacem la foc potrivit 1h.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine faina placinte zahar busuioc masline bacon floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1095 viz    0 com
1967 viz    0 com
1003 viz    0 com
1238 viz    0 com
2436 viz    0 com
1111 viz    0 com
1679 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1654 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013220 (s)