News Flash:

Paine Trandafir

24 Mai 2011
1094 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6695 RON (+0.0035)
USD: 4.0518 RON (+0.0170)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Paine Trandafir
Ingrediente: 1 kg faina alba 400 apa 100 unt topit 50 ml ulei de masline 1 ou 1 lingurita de sare 40 g drojdie proaspata 1 lingura zahar brun Mod de preparare: Se dizolva drojdia in apa calduta cu zaharul brun apoi se amesteca cu faina, untul topit, uleiul, oul si sarea. Se pune toate in masina de paine si se lasa la framantat si dospit. Dupa ce a dospit se scoate din masina de paine se se imparte aluatul in 16 parti egale. Se formeaza bilute din fiecare bucatica (16) si apoi se pun in tava unsa cu ulei, se lasa sa creasca 20-30 minute dupa care se pun la cuptor 30-35 minute la 160 grade. Se unge cu ulei si se presara  zahar brun (susan, mac), inainte de a pune la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine unt placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1967 viz    0 com
1003 viz    0 com
1235 viz    0 com
2435 viz    0 com
1111 viz    0 com
1679 viz    0 com
1604 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1332 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013290 (s)