News Flash:

Paine Trandafir

24 Mai 2011
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine Trandafir
Ingrediente: 1 kg faina alba 400 apa 100 unt topit 50 ml ulei de masline 1 ou 1 lingurita de sare 40 g drojdie proaspata 1 lingura zahar brun Mod de preparare: Se dizolva drojdia in apa calduta cu zaharul brun apoi se amesteca cu faina, untul topit, uleiul, oul si sarea. Se pune toate in masina de paine si se lasa la framantat si dospit. Dupa ce a dospit se scoate din masina de paine se se imparte aluatul in 16 parti egale. Se formeaza bilute din fiecare bucatica (16) si apoi se pun in tava unsa cu ulei, se lasa sa creasca 20-30 minute dupa care se pun la cuptor 30-35 minute la 160 grade. Se unge cu ulei si se presara  zahar brun (susan, mac), inainte de a pune la cuptor.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine unt placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2009 viz    0 com
1033 viz    0 com
1288 viz    0 com
2487 viz    0 com
1141 viz    0 com
1709 viz    0 com
1638 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020042 (s)