News Flash:

Paine rustica

18 Mai 2011
1171 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine rustica
Ingrediente: 3 cup apa calduta 1 1/2 lingurita drojdie uscata 2 1/2 lingurite sare de mare 6 1/2 cup faina Mod de preparare: Se pune apa calduta intr-un bol. Se adauga drojdia si sarea si se amesteca. Se adauga faina si se amesteca cu o lingura de lemn. Se acopera bolul cu o punga de plastic si se lasa sa creasca 2 ore. Dupa ce a crescut se poate face o paine sau se poate pune aluatul in frigider. Daca faceti acum o paine, faceti forma dorita, puneti-o in forma pentru cuptor si mai lasati sa creasca 20-30 de minute. Se coace 30 minute sau pana cand daca ciocanesti pe fund iese un sunet de gol. Poti adauga un bol de apa in cuptor, astfel o sa aibe o coaja crocanta si o sa fie umeda pe dinauntru. Daca faceti in alta zi, se scoate painea, se pune in forma si se lasa sa creasca.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1227 viz    0 com
3453 viz    0 com
2876 viz    0 com
2728 viz    0 com
3154 viz    0 com
1697 viz    0 com
1091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1530 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015022 (s)