News Flash:

Paine rapida cu cartofi

18 Mai 2011
948 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine rapida cu cartofi
Ingrediente: 250 g cartofi fierti 100 ml apa calduta 320 g faina 1 lingurita smantana 1 plic drojdie uscata 1 lingurita de sare Mod de preparare: Pentru inceput pasam cartofii fierti. Adaugam apa calda si smantana, apoi pasam pana iese o crema. Punem peste pireul de cartofi faina pe care am amestecat-o cu sare si drojdie. Framantam aluatul bine. Va ramane putin lipicios. Presaram putina faina si il lasam sa dospeasca cam 30 de minute intr-un loc cald. Cand aluatul este crescut (isi dubleaza volumul), il mai framantam inca 2 minute pe o suprafata preasarata cu faina. Formam o paine rotunda de aluat pe care o asezam intr-o tava, pe hartie de copt. Coacem painea in cuptorul preancalzit la 220°C pentru 20 de minute, apoi scadem temperatura la 200°C pentru alte 30 de minute. Cand o scoatem din cuptor daca dam cu degetul in ea trebuie sa sune a gol. Atunci este coapta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi faina smantana
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1050 viz    0 com
968 viz    0 com
965 viz    0 com
1131 viz    0 com
1048 viz    0 com
1937 viz    0 com
2430 viz    0 com
1911 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018446 (s)