News Flash:

Paine pufoasa

24 Mai 2011
1966 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine pufoasa
Ingrediente: 1 kg faina 480 ml apa 70ml ulei de masline 1 lingurita sare 1 lingurita zahar brun 30 g drojdie proaspata Pentru uns painea: 1 lingura miere de albine amestecata cu 2 linguri apa Mod de preparare: Se incalzeste putin apa si apoi se pune zaharul si drojdia, dupa care se pun toate ingredientele in masina de paine si se lasa la framantat si dospit, aproximativ 1 ora. Se scoate aluatul si se modeleaza. Se mai lasa la crescut in tava unsa cu ulei, 15 minute. Se coace la 180 de grade, timp de 30 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine faina placinte anason
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1003 viz    0 com
1235 viz    0 com
2435 viz    0 com
1109 viz    0 com
1679 viz    0 com
1604 viz    0 com
1041 viz    0 com
4930 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013717 (s)