News Flash:

Paine prajita la tava, cu carnati si bacon

19 Septembrie 2016
13195 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 paine feliata
1 ceapa mica
100 gr carnati afumati
2 ardei grasi rosii
2 rosii
50 gr bacon afumat
2 oua
2 linguri lapte semidegresat
sare
100 gr branza data pe razatoare

Mod de preparare:

1. Taie ceapa inele.
2. Procedeaza la fel si cu rosiile si ardeii.
3. Feliaza carnatii si taie fasii baconul.
4. Bate bine ouale, cu sarea si cele doua linguri de lapte.
paine prajita la tava





5. Unge cu putin unt o tava din sticla termorezistenta.
6. Trece fiecare felie de lapte prin ou, apoi pune-o in tava. Alterneaza cu cate o felie de carnat, ceapa, bacon, ardei si rosie. Toarna peste tot restul de oua.
paine prajita la tava







7. Presara branza si baga tava in cuptorul incins la 200 de grade Celsius, pana cand totul se rumeneste.
paine prajita la tava







Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine prajita paine tava aperitiv bacon
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1650 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019323 (s)