News Flash:

Paine prajita cu usturoi

2 Iunie 2014
2036 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 paine mica
2 catei usturoi
3 linguri unt la temperatura camerei
1 lingura ulei masline
5 fire patrunjel
1/2 lingurita oregano
sare

Mod de preparare:

Se freaca untul cu ulei pana devine o pasta moale. Se adauga usturoiul strivit, patrunjelul tocat, oregano si sare si se omogenizeaza bine.
Painea se despica in 2 si fiecare parte se unge cu un strat generos de unt aromat. Se aseaza intr-o tava bucatile de paine cu partea unsa in sus si se dau la cuptor la 250C pentru 10 minute, pana painea se rumeneste usor pe margine, doar in zona cojii.
Se porneste apoi cuptorul pe optiunea grill (focul sa vina de sus) si se lasa cca 2-3 minute pana feliile se rumenesc frumos deasupra. Paziti painea in acest timp sa nu se arda.
Dupa ce se racoresc putin, painile se taie pe latime, felii de cca 2 degete grosime.
Se servesc imediat cat sunt crocante sau se pastreaza intr-o punga de hartie si se inmoaie. Se pot servi simple, ca snack sau langa orice mancare care cere paine prajita.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paine paine usturoi paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1191 viz    0 com
1531 viz    1 com
1366 viz    0 com
1953 viz    0 com
1345 viz    0 com
2385 viz    0 com
1349 viz    0 com
1217 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1451 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013880 (s)