News Flash:

Paine prajita cu rosii si vinete

20 Septembrie 2013
2113 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

busuioc proaspat
piper negru, dupa gust
sare de mare dupa gust
1 catel de usturoi mare
3 linguri ulei de masline
200g rosii cherry
1 lingura sare de masa
300 g vinete

Mod de preparare:

Taie vanata pe lungime, in felii de 1 cm si amesteca-le cu sare de masa. Pune feliile intr-o strecuratoare in chiuveta si lasa-le sa stea 20-30 minute.

Intre timp, preincalzeste cuptorul la 200 grade Celsius. Taie rosiile cherry pe jumatate sau lasa-le intregi daca sunt foarte mici. Pune-le intr-un vas termoizolant, adauga o lingura de ulei de masline si un varf de sare de mare peste ele. Lasa-le la cuptor 15-20 minute, pana devin suculente.

Cand rosiile sunt aproape gata, clateste feliile de vinete. Taie-le apoi in bucati de 2 cm, pune peste ele o lingura de ulei de masline si un varf de cutit de sare si pune-le, intr-un singur strat, la cuptor timp de 15-20 minute.

Cand sunt gata si vinetele, amesteca-le cu rosiile coapte. Adauga restul de ulei de masline, piper, inca putina sare daca este necesar si busuiocul tocat. Amesteca-le bine si serveste-le pe paine prajita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

piper negru vinete paine prajita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 36 queries | Mysql time :0.015045 (s)