News Flash:

Paine prajita cu nuci si morcovi

31 Martie 2011
1598 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine prajita cu nuci si morcovi
Mod de preparare:

Cuptorul se incalzeste la 200 de grade C. Morcovii si nucile se razuie sau se taie bucatele mari si se amesteca intr-un castron. Feliile de paine se ung subtire cu unt sau grasime vegetala si deasupra se intinde compozitia de morcovi si nuci.

Se pipereaza bine feliile de paine. Pe fiecare felie de paine se pune o felie de cascaval. Acestea se pun in cuptor si se prajesc aproximativ 5 minute pe gratarul mijlociu.

Ingrediente:

4 morcovi proaspeti
4 felii de paine
4 felii de cascaval
Nuci sau alune
1-2 linguri de supa unt sau grasime vegetala
Piper negru macinat

alimentatie sanatoasa vodca morcovi paine cascaval unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1342 (s) | 25 queries | Mysql time :0.011293 (s)

loading...