News Flash:

Paine polara

12 Septembrie 2011
1285 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine polara
Ingrediente: 500 g de faina de grau 60 g de smantana groasa 200 ml de apa 25 g de drojdie proaspata 10 g de zahar brun sare Mod de preparare: Toate ingredientele de mai sus se amesteca si se framanta 10- 15 minute, pana se obtine un amestec omogen. Daca e necesar, se adauga apa. Se lasa la dospit 1 ora. Se intinde cu sucitorul, apoi se fac gauri cu furculita pe toata suprafata. Se lasa 20 de minute la frigider. Dupa aceea se decupeaza discuri cat o farfurioara. Se mai lasa deoparte 1 ora. Apoi se intorc discurile si se fac gauri cu furculita pe cealalta parte. Se coace in tigaie fara grasime, la foc mic, 30 de secunde aproximativ. Dupa ce se racoresc, se pun una peste alta, ca sa nu se usuce. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.gustos.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rulou bucataria internationala retete vegetariene smantana zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1160 viz    0 com
3803 viz    0 com
10175 viz    0 com
14432 viz    0 com
5442 viz    0 com
2445 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1595 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013138 (s)