News Flash:

Paine pentru micul dejun

23 Ianuarie 2012
1233 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine pentru micul dejun
Ingrediente:

300 g faina
80 ml lapte
2 lingurite praf de copt
1 lingura zahar
1 ou
ulei de masline
60 ml apa calduta
gem
unt

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 200 grade. Amestecam faina, praful de copt, zaharul si un praf de sare. Se bate oul cu 3 linguri de ulei, lapte si cu apa calduta. Amestecam compozitia de ou cu cea de faina si framantam aluatul. Intindem aluatul obtinut intr-o foaie groasa de 2 cm. Cu o forma rotunda taiem aluatul. Asezam painicile intr-o tava unsa, lasand un pic de loc intre ele. Bagam tava la cuptor timp de 10 minute. Se servesc caldute cu unt si gem si un pahar de lapte cald.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina lapte zahar apa gem unt
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2191 viz    0 com
3390 viz    0 com
2209 viz    0 com
2269 viz    0 com
2221 viz    0 com
1598 viz    0 com
2582 viz    0 com
4414 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1690 (s) | 23 queries | Mysql time :0.019632 (s)