News Flash:

Paine neagra cu unt si sparanghel

11 Noiembrie 2011
1014 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine neagra cu unt si sparanghel
Ingrediente: felii de paine proaspata neagra sparanghel fiert pe aburi si racit unt moale Mod de preparare: Feliile de paine se ung cu unt in strat subtire. Se taie coaja. Se pune un sparanghel pe o felie de paine si se ruleaza. Se taie bucati si se asaza rulourile pe un platou. Se continua procedeul cu ingredientele ramase. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

penne rigate bucataria internationala retete vegetariene chiftulete
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1231 viz    0 com
1318 viz    0 com
3280 viz    0 com
1232 viz    0 com
2421 viz    0 com
1701 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1645 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013287 (s)