News Flash:

Paine Mozaic

24 Mai 2011
1049 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine Mozaic
Ingrediente: Paine alba: 50 ml lapte 140 ml apa 1 lingurita drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 lingura ulei 250 g faina alba Paine neagra: 50 ml lapte 140 ml apa 1 lingura ulei 1 lingurita drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 150 g faina integrala 100 g faina alba Mod de preparare: Se dizolva drojdia in laptele caldut, se adauga uleiul, sarea, zaharul si apa calduta. Faina alba se adauga cate putin si se framanta aluatul pana se dezlipeste de castron. Aluatul se lasa la crescut 30 minute. Procedam intocmai si cu aluatul cu faina integrala. Pe masa unsa cu ulei se intind cele 2 aluaturi. Foaia va fi de cca 1 cm grosime. Suprapunem cele 2 foi apoi rulam. Ruloul astfel obtinut il punem intr-o tava unsa cu ulei si lasam din nou la dospit, pana isi dubleaza volumul. Ungem cu galbenus de ou desfacut cu putin lapte si presaram cu susan si mac. Se coace la foc mediu, pana se rumeneste frumos deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine lapte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1325 viz    0 com
2521 viz    0 com
1165 viz    0 com
1732 viz    0 com
1665 viz    0 com
1082 viz    0 com
5056 viz    0 com
1247 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1601 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019561 (s)