News Flash:

Paine mediteraneana

26 Aprilie 2013
1484 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pulpa de nuca (rezultata de la lapte) - 1 cana
pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 1 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
faina de nuca macadamia - 1/4 cana
faina de migdale - 1/4
faina din grau germinat deshidratat - 1/2 cana
faina hrisca - 1 cana
pulpa de morcov (rezultata de la suc) - 3 cani
pulpa de dovlecel zucchini (rezultata de la suc) - 3 cani
rosii uscate - 1/2 cana
ardei capia - 1/4 cana
ulei extravirgin de masline - 6 linguri
piper macinat - dupa gust
usturoi uscat, pulbere - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
oregano uscat - 3 linguri
busuioc uscat - 1 lingura

Mod de preparare:

Semintele de in se hidrateaza 30 de minute. Se amesteca toate ingredientele de mai sus si se face un aluat cat mai uscat, dar elastic, din ele. (Mai putem adauga faina de hrisca daca este necesar). Se intinde o foaie de 5 mm grosime. Cu o forma de inox, taiem bucati mai mici si le punem in tavitele deshidratorului. Le lasam sa stea in deshidrator, aproximativ 10-15 ore, la 40 de garde C. Se pun in pungi si se pastreaza in frigider cateva saptamani.

Paine mediteraneana recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina hrisca paine mediteraneana
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1646 (s) | 26 queries | Mysql time :0.026951 (s)