News Flash:

Paine italiana cu de toate

20 Ianuarie 2015
1704 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 bagheta
230 gr maioneza
1/2 lingurita ceapa pudra
1 lingurita usturoi pudra
1 lingurita patrunjel uscat
4-5 frunze de busuioc, tocate marunt
1 lingurita oregano
1 lingurita cimbru
mozzarella feliata
provolone feliat
2-3 sortimente de salam
cateva gr de ceapa rosie feliata

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 170 de grade Celsius. Feliaza paine pe latime, dar nu de tot (sa nu tai si crusta de dedesubt). Amesteca  ceapa pudra cu usturoiul pudra, patrunjelul, busuiocul, cimbrul si oregano. Pune apoi compozitia intre feliile de paine si alterneaza dupa aceea branza cu salaml, ceapa, provolone.
Dupa ce ai terminat, impacheteaza painea in folie de aluminiu si bag-o in cuptor pentru 25-30 de minute sau pana cand branza s-a topit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete italiene paine umpluta retete paine retete usoare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1123 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018216 (s)