News Flash:

Paine italiana cu cartofi

5 August 2016
1394 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 gr faina alba
putina sare
20 gr drojdie proaspata
100 ml + 2 linguri ulei de masline extravirgin
2-3 cartofi feliati
2 lingurite maghiran

Mod de preparare:

1. Pregateste aluatul conform retetei clasice, dupa care inveleste-l cu folie alimentara si lasa-l intr-un loc ferit, ca sa-si dubleze volumul.
2. Unge o tava cu putin unt sau tapeteaz-o cu hartie de copt.
3. Intinde aluatul si pune-l in tava.
4. Picura pe el, din loc in loc, cele doua linguri de ulei.
5. Acopera-l cu feliile de cartofi. Apasa-le usor, ca sa intre in aluat.
6. Presara maghiranul si baga in cuptorul incins la 220 de grade Celsius, pentru vreo 25-35 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

paine cartofi paine italiana aluat paine retete paine
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1637 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019158 (s)