News Flash:

Paine italiana crocanta cu tomate

29 Septembrie 2011
1402 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine italiana crocanta cu tomate
Ingrediente: - 500g faina (tip 1050) - 1 lingurita (rasa) de sare - 1 lingura de zahar - 1 cub de drojdie proaspata (20g) - 6 linguri crema (margarina) de gatit - 100g rosii uscate - 50g seminte de pin - 100g branza proaspat rasa "Pecorino" (e un sortiment italienesc) Preparare: Într-un caston mare (adanc) amesteci faina, sarea, zaharul si drojdia farâmitata. Adaugi margarina si 250ml de apa calduta. Framânti aluatul bine si îl lasi la odihnit într-un loc cald timp de 45 de minute. Rosiile se toaca, semintele de pin se auresc într-o tigaie fara grasime. Acestea împreuna cu brânza rasa se amesteca în aluatul în dospire. Aluatul se acopera cu un servet si se mai lasa 30 de minute la dospit. Pe o suprafata data cu faina se formeaza o pâine care se aseaza într-o tava cu hârtie de copt si se mai lasa 30 de minute. Între timp se încalzeste cuptorul electric la 200 °C /cel cu aer fierbinte la 175 °C / foc moderat spre iute. Tava cu pâine se aseaza pe al doilea rând de jos. Se coace timp de aproximativ 45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paine tomate faina sare rom zahar rosii tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3680 viz    0 com
1248 viz    0 com
2812 viz    0 com
2300 viz    0 com
2484 viz    0 com
1267 viz    0 com
1192 viz    0 com
2287 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1402 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013512 (s)