News Flash:

Paine italiana crocanta cu tomate

29 Septembrie 2011
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine italiana crocanta cu tomate
Ingrediente: - 500g faina (tip 1050) - 1 lingurita (rasa) de sare - 1 lingura de zahar - 1 cub de drojdie proaspata (20g) - 6 linguri crema (margarina) de gatit - 100g rosii uscate - 50g seminte de pin - 100g branza proaspat rasa "Pecorino" (e un sortiment italienesc) Preparare: Într-un caston mare (adanc) amesteci faina, sarea, zaharul si drojdia farâmitata. Adaugi margarina si 250ml de apa calduta. Framânti aluatul bine si îl lasi la odihnit într-un loc cald timp de 45 de minute. Rosiile se toaca, semintele de pin se auresc într-o tigaie fara grasime. Acestea împreuna cu brânza rasa se amesteca în aluatul în dospire. Aluatul se acopera cu un servet si se mai lasa 30 de minute la dospit. Pe o suprafata data cu faina se formeaza o pâine care se aseaza într-o tava cu hârtie de copt si se mai lasa 30 de minute. Între timp se încalzeste cuptorul electric la 200 °C /cel cu aer fierbinte la 175 °C / foc moderat spre iute. Tava cu pâine se aseaza pe al doilea rând de jos. Se coace timp de aproximativ 45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala paine tomate faina sare rom zahar rosii tort
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3629 viz    0 com
1207 viz    0 com
2737 viz    0 com
2246 viz    0 com
2401 viz    0 com
1232 viz    0 com
1160 viz    0 com
2242 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1728 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016083 (s)