News Flash:

Paine irlandeza

2 Noiembrie 2011
1218 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine irlandeza
Ingrediente: 450 g faina 200 g iaurt 1 lingurita cu sare 1 lingurita rasa cu bicarbonat de sodiu 170 ml lapte Mod de preparare: Mai intai se pune o craticioara inalta cu capac in cuptorul incalzit si se tine acolo pana e gata aluatul de paine. Intr-un castron mare se cerne faina impreuna cu bicarbonatul. Se presara sare si se adauga laptele amestecat cu iaurtul. Se framanta un aluat nelipicios caruia i se da o forma rotunda. Se cresteaza cu un cutit ascutit. Se scoate vasul cu grija din cuptor, se asaza inauntru aluatul, se pune capacul si se introduce la cuptor pentru 45 de minute. Dupa aceea se ia capacul si se mai lasa 10-15 minute ca sa se rumeneasca. Se scoate din vas si se lasa putin la racit, dupa care se poate servi. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

faina bucataria internationala retete vegetariene mere urda dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1199 viz    0 com
3213 viz    0 com
1137 viz    0 com
1768 viz    0 com
3655 viz    0 com
4910 viz    0 com
2791 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1390 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013151 (s)