News Flash:

Paine irlandeza

4 Martie 2014
1098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 ml lapte
300 ml iaurt
2 lingurite sare
1 lingurita rasa bicarbonat
55 g fulgi de cereale integrale
250 g faina alba de grau
250 g faina integrala de grau
2-3 linguri seminte (optional)

Mod de preparare:

Se framanta toate ingredientele pana se formeaza bila de aluat (se poate folosi si robotul de bucatarie, sau masina de paine…in acest mod este mai comod), se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se cresteaza si se introduce in cuptorul preincalzit. Se coace la foc mediu, pana trece testul scobitorii.
Painea va avea o coaja groasa si crocanta, iar miezul este moale si gustos. Se consuma in max. 2 zile de la preparare.

Paine irlandeza recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paine paine irlandeza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1705 (s) | 23 queries | Mysql time :0.021753 (s)