News Flash:

Paine in vas roman

24 Mai 2011
1324 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine in vasul roman
Ingrediente: 350 g faina 650 100 g faina graham 2 linguri ulei de masline 270 ml apa 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 10 g drojdie uscata Mod de preparare: Toate ingredientele se pun in cuva masinii de paine, mai intai lichidele, apoi faina amestecata cu sare, zahar si drojdie. Se selecteaza programul de framantare+dospire. Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, intr-o foaie groasa de 1-2 cm, de lungimea vasului in care vom coace painea. Se ruleaza, apoi se aseaza in vasul presarat cu faina. Cu o foarfeca de bucatarie se fac crestaturi pe suprafata aluatului si se lasa din nou la crescut. Se da cuptor la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine faina placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2521 viz    0 com
1164 viz    0 com
1732 viz    0 com
1663 viz    0 com
1082 viz    0 com
5055 viz    0 com
1246 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013466 (s)