News Flash:

Paine in vas roman

24 Mai 2011
1398 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine in vasul roman
Ingrediente: 350 g faina 650 100 g faina graham 2 linguri ulei de masline 270 ml apa 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 10 g drojdie uscata Mod de preparare: Toate ingredientele se pun in cuva masinii de paine, mai intai lichidele, apoi faina amestecata cu sare, zahar si drojdie. Se selecteaza programul de framantare+dospire. Scoatem aluatul si il intindem pe masa infainata, intr-o foaie groasa de 1-2 cm, de lungimea vasului in care vom coace painea. Se ruleaza, apoi se aseaza in vasul presarat cu faina. Cu o foarfeca de bucatarie se fac crestaturi pe suprafata aluatului si se lasa din nou la crescut. Se da cuptor la foc mediu pentru aproximativ 30 de minute, pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine faina placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2574 viz    0 com
1206 viz    0 com
1776 viz    0 com
1715 viz    0 com
1135 viz    0 com
5183 viz    0 com
1286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018984 (s)