News Flash:

Paine impletita in doua culori

27 Mai 2016
1681 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

140 ml lapte
11 gr drojdie aproaspata
30 gr unt topit
40 gr zahar pudra
300 gr faina de grau
foarte putina sare
1 galbenus + 1 ou
5 gr cacao pudra
5 g stafide

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in lapte. Pune in amestec si zaharul pudra.
2. Adauga oul, untul, sarea si faina. Omogenizeaza. Framanta bine.
3. Imparte aluatul in doua. Pe unul amesteca-l cu cacao.
4. Tranforma ambele bucati de aluat in doua turte de aceea marime.
5. Pune stafidele in mijlocul aluatului alb si impatureste-le bine. Lasa totul deoparte in jur de 30 de minute.
6. Ruleaza apoi ambele bucati ca sa le faci cat mai lungi. Impleteste-le.
7. Pune painea intr-o tava unsa cu putina untura, da-o cu un ou mixat si bag-o in cuptorul incins la 170-180 de grade Celsius.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine impletita aluat paine coca paine paine cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025957 (s)