News Flash:

Paine impletita elvetiana (2)

24 Mai 2011
1758 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine impletita elvetiana2
Ingrediente: 500 g faina 2 lingurite drojdie uscata 250 ml lapte 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 ou 80 g unt Pentru uns: 1 galbenus + 2 lingurite lapte Mod de preparare: In cuva masinii de paine punem faina, drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar, untul topit, oul batut si restul de lapte caldut. Dupa ce ingredientele s-au amestecat bine punem si sarea si lasam la dospit. Rasturnam aluatul pe blatul de lucru si-l impartim in 2 parti, pe care le vom intinde sub forma de rulou, de cca 60 cm lungime. Asezam rulourile unul peste altul, sub forma de cruce. Cel de dedesubt il incrucisam peste cel de deasupra, apoi la fel cu celalalt. Punem aluatul impletit in tava unsa cu ulei si lasam la crescut pentru jumatate de ora. Ungem cu galbenusul desfacut cu lapte si dam la cuptorul incins la foc mediu pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine diverse faina lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1259 viz    0 com
1038 viz    0 com
978 viz    0 com
1162 viz    0 com
1151 viz    0 com
1521 viz    0 com
1000 viz    0 com
1137 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019490 (s)