News Flash:

Paine impletita elvetiana (2)

24 Mai 2011
1715 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine impletita elvetiana2
Ingrediente: 500 g faina 2 lingurite drojdie uscata 250 ml lapte 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 ou 80 g unt Pentru uns: 1 galbenus + 2 lingurite lapte Mod de preparare: In cuva masinii de paine punem faina, drojdia dizolvata in putin lapte cu zahar, untul topit, oul batut si restul de lapte caldut. Dupa ce ingredientele s-au amestecat bine punem si sarea si lasam la dospit. Rasturnam aluatul pe blatul de lucru si-l impartim in 2 parti, pe care le vom intinde sub forma de rulou, de cca 60 cm lungime. Asezam rulourile unul peste altul, sub forma de cruce. Cel de dedesubt il incrucisam peste cel de deasupra, apoi la fel cu celalalt. Punem aluatul impletit in tava unsa cu ulei si lasam la crescut pentru jumatate de ora. Ungem cu galbenusul desfacut cu lapte si dam la cuptorul incins la foc mediu pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine diverse faina lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1209 viz    0 com
999 viz    0 com
936 viz    0 com
1118 viz    0 com
1110 viz    0 com
1479 viz    0 com
960 viz    0 com
1090 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1586 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013560 (s)