News Flash:

Paine impletita elvetiana

24 Mai 2011
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine impletita elvetiana
Ingrediente: 500 g faina superioara 1/2 cub mic drojdie proaspata 250 ml lapte 1 ou 100 g unt 1 lingurita de sare 1/2 lingurita zahar Pentru uns: 1 galbenus 1 lingura cu lapte mac Mod de preparare: In cuva masinii de paine punem ingredientele astfel: faina, drojdia dizolvata in laptele caldut, oul batut, untul topit (lichid), sare si zahar. Se selecteaza programul de framantare si dospire. Cand este gata se pune pe masa pudrata cu faina, se imparte in doua, apoi se intind bucatile sub forma de rulou rasucit. Se formeaza un X din cele doua rulouri, apoi se suprapun. Se folosesc aceleasi capete ale fiecarui rulou in timpul rasucirii. Cand e gata, se aseaza in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se mai lasa la crescut in forma cam 30 de minute. Apoi se unge cu o pensula galbenusul batut cu lapte si se presara deasupra mac. Se da la cuptorul incins, la foc potrivit, cam 40 de minute. Se lasa la racit in forma.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine diverse faina zahar lapte unt floarea soarelui
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

999 viz    0 com
936 viz    0 com
1118 viz    0 com
1111 viz    0 com
1479 viz    0 com
960 viz    0 com
1090 viz    0 com
1691 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1682 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019377 (s)