News Flash:

Paine impletita

24 Mai 2011
1140 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine impletita
Ingrediente: 1 kg faina alba 480ml lapte 100 ml unt topit 2 plicuri drojdie uscata 2 linguri sare 2 lingurite  zahar Mod de preparare: Din ingredintele de mai sus se framanta un aluat, dupa care se lasa la dospit 2-3 ore. Dupa ce a dospit impartim aluatul in 3 parti egale, iar fiecare parte o intindem dupa care o rulam. Procedam la fel cu celelalte 2, astfel avem rezultate 3 suluri pe care le impletim. Punem painea intr-o forma tapetata cu hartie de copt si o mai lasam la crescut jumatate de ora, dupa care o ungem cu galbenus de ou amestecat cu apa. O puteti lasa asa simpla sau puteti presara susan, mac, sare mare... depinde ce doriti. O coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, pentru 30-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1709 viz    0 com
1638 viz    0 com
1066 viz    0 com
5007 viz    0 com
1212 viz    0 com
1303 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1485 (s) | 23 queries | Mysql time :0.010601 (s)