News Flash:

Paine impletita

24 Mai 2011
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine impletita
Ingrediente: 1 kg faina alba 480ml lapte 100 ml unt topit 2 plicuri drojdie uscata 2 linguri sare 2 lingurite  zahar Mod de preparare: Din ingredintele de mai sus se framanta un aluat, dupa care se lasa la dospit 2-3 ore. Dupa ce a dospit impartim aluatul in 3 parti egale, iar fiecare parte o intindem dupa care o rulam. Procedam la fel cu celelalte 2, astfel avem rezultate 3 suluri pe care le impletim. Punem painea intr-o forma tapetata cu hartie de copt si o mai lasam la crescut jumatate de ora, dupa care o ungem cu galbenus de ou amestecat cu apa. O puteti lasa asa simpla sau puteti presara susan, mac, sare mare... depinde ce doriti. O coacem in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, pentru 30-45 de minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1741 viz    0 com
1682 viz    0 com
1093 viz    0 com
5087 viz    0 com
1255 viz    0 com
1348 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1183 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018135 (s)