News Flash:

Paine haioasa

20 Ianuarie 2012
2662 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine haioasa
Ingrediente:

300 ml lapte cald 
75 g unt (margarina), moale, la temperatura camerei 
80 g zahar 
550 g faina 
1 galbenus
putina drojdie (1 cubulet)

Mod de preparare:


Le-am amestecat pe toate si am pus aluatul la crescut intr-un loc caldut. Apoi am format testoasa si am bagat-o la cuptor aprox 30 minute.
Reteta recomandata de Adnia
.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Paine_haioasa1.JPG
lapte unt margarina zahar faina galbenus drojdie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1674 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019784 (s)