News Flash:

Paine graham

24 Mai 2011
1732 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine graham
Ingrediente: 600 g faina alba 400 g faina integrala 5 linguri de tarate de grau 1 1/2 lingurite de sare 2 lingurite de zahar 500 ml apa calduta 40g drojdie proaspata 100 ml ulei de masline Mod de preparare: Se pune apa calduta si se dizolva drojdia, apoi se amesteca cu zaharul si sarea. Se pun toate in masina de paine si se lasa la framantat si dospit. Dupa ce a dospit se scoate se da forma dorita si se pune intr-o tava. Se lasa sa mai cresca 15-20 minute. Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la 160 grade. Se unge cu putina miere de albine dizolvata cu apa sau ulei de masline.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1665 viz    0 com
1082 viz    0 com
5057 viz    0 com
1247 viz    0 com
1334 viz    0 com
1264 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016174 (s)