News Flash:

Paine foccaccia

20 Martie 2013
2707 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

faina cat cuprinde
1 cana lapte caldut
1 pliculet drojdie
1 rosie deshidratata taiata felii
1 cana ulei de masline
masline negre taiate bucati
ierburi uscate (eu am pus busuioc si cimbru)
putin zahar
sare

Mod de preparare:

Am pus drojdia si zaharul in laptele caldut si am lasat cateva minute sa e formeze maiaua, apoi am framantat bine aluatul, pe care, la final, l-am uns cu putin ulei de masline si l-am lasat sa dospeasca pana si-a dublat volumul. Am rulat apoi aluatul crescut si l-am intins sub forma rotunda, apoi am facut cateva gropite pe care le-am umplut cu rosii deshidratate, masline si putin ulei de masline; in final am presat cimbru si busuioc. Am copt-o in cuptor la foc mediu, pana a trecut testul scobitorii. In ultimele 5 minute painea a fost unsa cu putin ulei de masline, pt. a capata luciu.

Paine tip foccaccia recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte caldut pliculet drojdie rosie deshidratata masline negre zahar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.026176 (s)