News Flash:

Paine floare cu varza acra

24 Mai 2011
1175 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine Floare cu varza acra
Ingrediente: 300 g varza murata tocata fin 1 ceapa 1 morcov mic 1 cescuta suc de rosii cimbru marar piper sare ulei Pentru painica: 360 ml apa calduta 2 lingurite de sare 620 g faina 2 lingurite de drojdie uscata 1 ou + boia dulce pentru uns mac susan Mod de preparare: Se pun toate ingredientele pentru painica (mai putin oul, boiaua, macul si susanul) in masina de paine si se selecteaza programul de framantare si dospire. Intre timp se prepara varza: ceapa tocata marunt si morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mici se pun la calit in putin ulei , apoi se adauga varza tocata marunt si se lasa sa fiarba cu putin apa pana ce e gata. Se mai pune apa din cand in cand apoi se lasa sa scada bine. Se adauga si sucul de rosii si condimentele. Cand e gata se da la racit. Din aluat se fac 3 bile mai mari si 4 mai mici. Se intind pe rand pe masa infainata, se pune pe fiecare varza, se ruleaza si apoi se strange ruloul ca un melc. Asa se procedeaza cu toate bilele de aluat. Se pun sub forma de floare intr-un vas inalt tapetat cu hartie de copt. Se mai lasa sa creasca in vas cam 30 de minute, apoi se unge cu oul batut cu boia dulce si se presara cu mac si susan. Se coace la foc potrivit spre mic pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine ceapa fasole patrunjel tocat marar piper floarea soarelui
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1313 viz    0 com
1014 viz    0 com
1484 viz    0 com
1960 viz    0 com
1099 viz    0 com
1983 viz    0 com
1025 viz    0 com
1266 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1678 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012987 (s)