News Flash:

Paine floare

24 Mai 2011
1332 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine floare
Ingrediente: 1 ou 200 ml lapte 50 ml apa 50 g unt topit 10 g drojdie uscata 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 500 g faina Pentru uns: 1 galbenus 2-3 linguri lapte 1 lingurita boia de ardei susan Mod de preparare: Aluatul l-am preparat la masina de paine, programul de framantare+dospire. Se pun in cuva ingredientele uscate, apoi laptele amestecat cu apa calduta si untul topit. Aluatul obtinut se imparte in 7 bilute. Acestea se pun intr-o tava rotunda bine unsa cu ulei. Punem mai intai o bila in centrul tavii, apoi restul de jur imprejur, la distanta egala intre ele. Lasam la crescut, la loc caldut, pana isi dubleaza din nou volumul. Galbenusul de ou il desfacem cu lapte si ungem aluatul crescut. In compozitia ce ramane se adauga boiaua de ardei si se mai unge inca o data painea. Mijlocul il presaram cu susan. Dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

paine lapte unt
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1027 viz    0 com
1498 viz    0 com
1981 viz    0 com
1121 viz    0 com
2009 viz    0 com
1033 viz    0 com
1288 viz    0 com
2487 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018602 (s)