News Flash:

Paine elvetiana cu masline

18 Mai 2011
978 Vizualizari | 0 Comentarii
Paine Elvetiana cu masline
Ingrediente: 1,1 kg faina 1 lingurita sare 2 linguri zahar 50 g drojdie proaspata 2 oua 5oo ml lapte 200 unt topit 1 cutie masline negre fara samburi Uns: 1 ou batut cu un praf de sare Mod de preparare: Se pune faina, sarea, zaharul, ouale in masina de paine. Laptele se incalzeste, se dizolva drojdia in lapte, se pun si bucatele de unt sa se topesca dupa care se pun toate peste faina in masina de paine, se lasa la programul de framantat - dospit. Maslinele se scurg de apa si se toaca cu badidora putin, dupa care se pun in masina de paine. In momentul cand piscuie masina, doar atunci se pun maslinele tocate. Se lasa la programul de framantat dospit. Cand aluatul a dospit se scoate din masina de paine si se imparte in 2, dupa care fiecare bucata se mai imparte in 3 (optional, doar daca doriti sa o impletiti). Se impleteste painea, se pune in tavi de cozonac tapetate cu hartie de copt si se lasa sa creasca  20 minute la caldura. Se ung cu oul batut bine cu un praf de sare, dupa care se pun la cuptor pentru 40-45 minute la 160 grade.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei vegetal unt lapte oua zahar faina rom
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1730 viz    0 com
1235 viz    0 com
1020 viz    0 com
1937 viz    0 com
3987 viz    0 com
1286 viz    0 com
1194 viz    0 com
959 viz    0 com
3153 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1695 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017701 (s)